Foto: Kadrs no video

Krišjāņa Barona ielas remontdarbi jau iegājuši finiša taisnē, bet tagad tapis zināms, ka taksometra vadītājs, kurš zadzis bruģi Barona ielā, ir ne tikai sodīts ar piespiedu darbu, bet arī sazagto bruģi paspējis pārdot, trešdien vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu".

Raidījums atgādina, ka nesen aculiecinieks bija nofilmējis video, kur redzams, ka Krišjāņa Barona ielā kāds taksometra vadītājs nakts melnumā krāmē transportlīdzeklī vēsturisko bruģi.

Par šo nelikumīgo darbību veikšanu taksometra vadītājs ne tikai atlaists no darba, bet arī sodīts ar piespiedu darbu, kā arī viņam uzlikts naudas sods.

TV3 informē, ka taksometra vadītājs, kurš nozaga bruģi, nav to atdevis Satiksmes departamentam, jo nav bijusi iespēja atdot vēsturisko bruģi.

Tā vietā viņš esot ieskaitījis naudu par kultūrvēsturisko bruģi, bet pats to realizējis tālāk, atzīmē TV3.

Aculiecieki raidījumam ziņo, ka šis bruģis ir ieklāts pie kāda nama Jūrmalā (skatīt titulbildē). Fotoattēlu autors esot pārliecināts, ka tas ir bruģis no Barona ielas.

Savukārt Satiksmes departamentā raidījumam skaidroja, ka nevarot precīzi noteikt Jūrmalas bruģa izcelsmi. Tāpat arī tika norādīts, ka bruģi kā segumu izmanto vairākās Latvijas pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!