Foto: Publicitātes attēls
Mainījusies "Iespējamās misijas" (IM) vadība, no 1. augusta IM direktora amatā stājas Kārlis Andersons. IM līdzšinējais direktors Mārtiņš Kālis, kurš ir arī IM otrā iesaukuma absolvents, solījis palikt aktīvs kopienas biedrs un ir nolēmis turpināt studijas, portālu "Delfi" informēja IM preses pārstāve Indra Zomerovska.

"Jau septiņus gadus es esmu daļa no Iespējamās misijas – sākumā kā dalībnieks, pēc tam kā absolvents un direktors. Lai arī manas lomas Iespējamā misijā mainās, es aizvien esmu daļa no šīs kopienas, kuras mērķis un vērtības paliek nemainīgas – atvērtība, izcilība, mērķtiecība un atbildība. Nākamos dažus gadus veltīšu tālākām studijām, un turpināšu būt aktīvs Iespējamās misijas absolvents. Priecājos, ka turpmāk IM direktors būs Kārlis Andersons. Kārļa aizrautība un mērķtiecība palīdzēs mums virzīties tuvāk mērķim kvalitatīvai izglītībai katram bērnam Latvijā," sacījis Kālis.

IM jaunais direktors Kārlis Andersons guvis darba pieredzi biznesa, finanšu un ekonomikas jomās. Viņš ir vadījis vairākus tehnoloģiju uzņēmumus, tostarp "Mobilly". Viņš ir studējis ekonomiku un biznesa administrāciju Rīgas Ekonomikas augstskolā, ieguvis maģistra grādu uzņēmējdarbībā un inovācijās Rīgas Tehniskajā universitātē, kā arī ieguvis maģistra grādu pedagoģijā Latvijas Universitātē.

"Lai attīstītu Latvijas izglītības sistēmu par vienu no izcilākajām pasaulē, mums ir nepieciešami līderi klasēs, skolās, pašvaldībās un valsts pārvaldē ar pārliecību, ka katrs bērns var sasniegt augstus mērķus, kā arī ar vēlmi pašiem nemitīgi attīstīties. Iespējamā misija jau vairāku gadu garumā ir pierādījusi, ka tā spēj piesaistīt un sagatavot šādus līderus darbam Latvijas izglītībā. Esmu priecīgs, ka man ir iespēja pievienoties Iespējamās misijas komandai un turpināt iesākto darbu, lai katrs bērns Latvijā varētu saņemt kvalitatīvu izglītību," pauž Andersons, uzsākot darbu "Iespējamā misijā".

Ziņots, septembrī 14 Latvijas skolās darbu sāks 20 jaunie "Iespējamas misijas" dalībnieki, lai iedvesmotu skolēnus visā Latvijā izvirzīt augstus mērķus, attīstīt savas prasmes un talantus un iedrošinātu viņus mācīties mūža garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!