Foto: LETA

Zaķusalā Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki aizturējuši kādu iereibušu makšķernieku, kurš šantažēja un pēc tam iekaustīja kādu pārīti, portālu "Delfi" informēja RPP.

Trešdien, 27. jūlijā, RPP pārstāvji devās uz izsaukumu Zaķusalā, kur norisinājās konflikts starp vairākām personām. Ierodoties notikuma vietā, pretī skrēja vīrietis, kurš kārtības sargiem paskaidroja, ka kāds neadekvāts vīrietis piekāvis viņa draudzeni. Netālu sastapta arī cietusī, kurai seja bija piepampusi un uz tās redzamas asinis.

Sieviete pastāstīja, ka ar draugu atbraukusi vērot saulrietu, taču viņus iztraucējis netālu esošais makšķernieks.

Vīrietis pienācis klāt un stāstījis, ka esot nofotografējis, kā abi mīlnieki veic dzimumaktu. Pēc tam makšķernieks piedāvājis to veikt trijatā.

Cietušās draugs sadusmojies un atcirtis, ka dzimumakts netika veikts un bildes aicinājis izdzēst. Izcēlies konflikts, kura laikā sievietei nodarīti miesas bojājumi.

Netālu no notikuma vietas policija arī sastapusi agresīvo makšķernieku. Veicot pārrunas ar iespējamo vainīgo, konstatēts, ka viņš ir alkohola reibumā.

Makšķernieks turklāt bijis visnotaļ agresīvi noskaņots, jo viņš arī kārtības sargus provocēja uz konfliktu. Vīrieša aizturēšanā policistiem nācās pielietot rokudzelžus un spēku.

Notikuma vietā ieradās mediķi, kuri, apskatot cietušo, nolēma viņu hospitalizēt, savukārt aizturētais nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!