Foto: flickr.com/werkman
Otrdien, 28. jūnijā, Vecāķos pašvaldības policisti aizturējuši kādu iereibušu nūdistu vērotāju, kurš ar ieroci izšāvis atkailināto atpūtnieku virzienā, portāls "Delfi" uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes darbinieki otrdien devušies uz izsaukumu Vecāķos, kur kāds vīrietis izšāvis ar ieroci. Notikuma vietā kārtības sargus sagaidījuši divi aculiecinieki, kuri norādījuši uz netālu esošo vīrieti, kurš izdarījis šāvienu.

Liecinieki pašvaldības policistiem pastāstījuši, ka vīrietis atnācis uz nūdistu pludmali, sēdējis krūmos un novērojis atkailinātos atpūtniekus. Abi aculiecinieki centušies viņam par to aizrādīt, taču vīrietis izvairījies, paņēmis ieroci un izšāvis. Pārrunās ar iespējamo šāvēju pašvaldības policisti secinājuši, ka agresīvais vīrietis ir alkohola reibumā.

Kārtības sargi pārbaudījuši personas somas saturu un atraduši šaujamieroci, kas ielikts ieroču makstī. Vīrietis nav varējis pašvaldības policistiem uzrādīt ieroča nēsāšanas un reģistrācijas atļauju. Tā vietā viņš skaidrojis, ka ieroci iegādājies pirms desmit gadiem, kad atļaujas neesot bijušas nepieciešamas un nav sekojis ieroča turēšanas prasību izmaiņām.

Jautājot vīrietim, kāpēc izšāvis, iereibušais kungs atbildējis, ka sabijies no kailiem vīriešiem.

56 gadus vecais kungs aizturēts un nogādāts Valsts policijā par ieroču turēšanas pārkāpumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!