Foto: Valsts policija
Likumsargi lūdz iedzīvotāju palīdzību divu bezvēsts prombūtnē esošu vīriešu meklēšanā, informēja Valsts policijā (VP).

Cēsu policija lūdz iedzīvotāju palīdzību bezvēsts pazudušā 1985. gadā dzimušā Riharda Ēveles meklēšanā, kurš ceturtdien, 31. martā, izgāja no savas dzīvesvietas Priekuļu novada Priekuļu pagastā un līdz šim brīdim viņa atrašanās vieta nav zināma.

Šobrīd policija noskaidrojusi, ka vīrietis devies uz Ventspili, lai ar prāmi Ventspils–Traveminde nokļūtu Vācijā, taču pašlaik nav iespējas pārliecināties vai vīrietis tiešām atrodas uz prāmja vai palicis Latvijā.

Vīrietis ir aptuveni 175 centimetrus garš, kalsnas miesasbūves, pelēkas krāsas matiem. Ēvele bija ģērbies sarkanā pavasara jakā, dzeltenbrūnos zābakos un tumši zilās džinsa biksēs.

Kā norāda policija, bažas par vīrieša stāvokli rada fakts, ka viņš ir 1. grupas invalīds un slimo ar epilepsiju.

Foto: Valsts policija

Ja jūsu rīcībā ir informācija par Riharda Ēveles atrašanās vietu vai jebkāda cita informācija, kas sekmētu viņa atrašanās vietas noskaidrošanu, policija aicina informēt, zvanot uz tālruņa numuru 110 vai 64101202.

Savukārt Krāslavas policija meklē 1957. gadā dzimušo Aleksandru Nikolajevu, kurš kopš 11. februāra ir bezvēsts prombūtnē, informēja VP.

Vīrietis pēdējo reizi redzēts 11. februārī savā dzīvesvietā Dagdas novada, Andrupenes pagasta Mariampolē.

Nikolajeva ir 172 centimetrus garš, vidējās miesas būves. Iespējams, bija ģērbies tumšā virsjakā un tumšā adītā cepurē.

Foto: Valsts policija

Ja kādam ir informācija par bezvēsts pazudušo vīrieti, policija lūdz zvanīt uz tālruņa numuru 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!