Foto: AFP/Scanpix
"Latvijas Vēstneša" satura pārstāvniecību sociālajos tīklos bagātinājušas divas jaunas "Facebook" lapas. Turpmāk "Likumi.lv" un "Jurista Vārda" jaunumiem varēs sekot arī šajā sociālajā tīklā, informēja "Latvijas Vēstnesis"attīstības un projektu vadības daļas vadītāja Ilze Apine.

Līdz šim savā "Facebook" lapā par jaunajiem skaidrojumiem, likumiem praksē, e-konsultācijām, vakancēm valsts iestādēs un viedokļiem diskusiju telpā stāstīja portāls "Par likumu un valsti", taču turpmāk sociālajā tīklā būs atrodamas arī ziņas par "Likumi.lv" un "Jurista Vārda" jaunumiem.

"Likumi.lv" iecerējis ikdienā informēt par jaunajiem tiesību aktiem un izmaiņām tajos, vienlaikus atgādinot arī par sabiedrībā ilggaidītu tiesību aktu stāšanos spēkā.  "Likumi.lv" arī interesentiem palīdzēs orientētos šīs valsts vietnes iespējās un satura izkārtojumā.

Savukārt "Jurista Vārds" stāstīs gan par jaunā žurnāla numura saturu, gan par aktualitātēm un interesantākajiem jaunumiem portālā "juristavards.lv", piemēram, ziņām, esejām, brīvā mikrofona ierakstiem, amatu konkursiem tieslietu jomā, afišu, populārākajām nedēļas publikācijām un redakcijas rīkotajiem vai atbalstītajiem pasākumiem.

Foto: www.lv.lv
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!