Foto: Mango
Ar Latvijas ārlietu ministra Edgara Rinkēviča lēmumu tā dēvētajā "melnajā sarakstā" jeb to personu sarakstā, kurām liegta ieceļošana Latvijā iekļautais Josifs Kobzons intervijā Krievijā reģistrētajam portālam "super.ru" Rinkēviču nodēvējis par muļķi.

Kā vēsta "super.ru", Kobzons jau sazinājies ar Krievijas ārlietu ministriju. Pašlaik gan ministrs Sergejs Lavrovs esot izbraucis, taču Kobzons atzīmējis, ka centīsies sazināties ar vecāko sekretāru, lai noskaidrotu, kā viņam tālāk rīkoties. "Neviens nevar ietekmēt Latvijas diplomātus. Muļķis, šis ārlietu ministrs, pirms vēlēšanām taisa sev PR," atzinis Kobzons.

Jau vēstīts, ka Rinkēvičs liedzis Latvijā ieceļot trīs plaši pazīstamiem Krievijas dziedātājiem - Oļegam Gazmanovam, Kobzonam un Allai Perfilovai, kura pazīstama ar skatuves vārdu Valērija. Kobzons Latvijas "melnajā sarakstā" nonācis jau otro reizi.  

Rinkēviča "melnajā sarakstā" iekļautie dziedātāji šī gada sākumā parakstījuši vairāku Krievijas mākslinieku vēstuli Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, kurā pausts atbalsts prezidenta īstenotajai politikai Krimā, Ukrainā.

Ieceļošanas aizlieguma jeb tā dēvētajā "melnajā sarakstā" visi trīs iekļauti uz nenoteiktu laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!