Foto: LETA
Saeimas deputātu Nikolaju Kabanovu (SC), iespējams, izslēgs no partijas "Saskaņas centrs" (SC) rindām, jo kādā no pasākumiem politiķis esot izvicinājis dūres, bet noslēgumā izlēcis pa otrā stāva logu, šodien vēsta LTV raidījums "Panorāma".

Jau iepriekš Kabanovs izcēlies ar savu rīcību, jo pagājušajā gadā uz Saeimas komisijas sēdi bija ieradies manāmi iereibis, par ko bija saņēmis Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas stingrāko nopēlumu. Tomēr raidījums vēsta, ka pēdējās dienās esot redzams, ka deputātam grūtības sagādā gan pārvietošanās, gan arī sēdēšana parlamentārieša krēslā.

Kabanovs par traumām un apstākļiem, kādos tās guvi, runā nelabprāt: "Man liekas, ka pieklājīgi cilvēki tā neprasa. Es par savu privāto dzīvi nerunāju."

Tomēr raidījuma rīcībā esošā informācija liecina, ka deputāts pirms neilga laika piedalījies komandas saliedēšanas pasākumā laikrakstā "Vesti Segodnja", kurā viņam radušās domstarpības ar kolēģi un politisko oponentu no partijas "Par dzimto valodu". Abu starpā izcēlies kautiņš, pēc kura Kabanovs izlēcis pa otrā stāva logu.

SC Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs par sava kolēģa nedienām nav pilnībā informēts. "Es zinu, ka viņam pašlaik ir izņemta slimības lapa, jo ārstējies slimnīcā. Traumas gūšanas apstākļus nezinu," sacīja Urbanovičs.

Tomēr uz jautājumu, vai Kabanovam turpmāk būs vieta partijā, Urbanovičs atbildējis, ja viņam esot kaut kas sakāms, tad viņš to vispirms pasaka acīs pats. Lai gan LTV neoficiālā informācija liecina, ka šoreiz Kabanova partijas biedru mērs ir pilns un viņam draud izslēgšana no partijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!