Foto: LETA

Saistībā ar festivāla “Jaunais vilnis” nakts diskotēku, kas piektdien paredzēta 11.novembra krastmalā, jau no ceturtdienas, 25.jūlija, tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, informē Rīgas domē.

Televīzijas kanāla "Muz TV" "Jaunais vilnis 2013" nakts diskotēkā piedalīsies daudzas krievu šovbiznesa zvaigznes: grupa "A' Studio", Potaps un Nastja, Dima Bilans, Timurs Rodrigess, Ani Loraka, Boriss Moisejevs, Polina Gagarina, Irina Dubcova, grupa "Uma2rman", Vladimirs Presņakovs, Nataļja Podoļskaja, Anna Semenoviča, Aleksejs Čumakovs, Niloo un citi izpildītāji. Biļešu cena svārstās no 10 latiem līdz 150 latiem

Kā informēja pašvaldībā, satiksme krastmalā būs slēgta no 25.jūlija pulksten 21 līdz 27.jūlijam pulksten 16.

Tāpat satiksme būs slēgta arī Poļu gātes posmā no 11. novembra krastmalas līdz Pils ielai un Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11. novembra krastmalai, kā arī Muitas ielas posmā no Citadeles ielas līdz Eksporta ielai.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi 11. novembra krastmalā tiks ieviesti jau no 25. jūlija plkst. 20.00.

 No 25. jūlija pulksten 20 līdz 27. jūlijam plkst. 16 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Herdera laukumam un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

 Savukārt no 26. jūlija pulksten 17 līdz 27. jūlijam pulksten 5 gājējiem tiks slēgta 11.novembra krastmala posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, izņemot apmeklētājus ar speciālām caurlaidēm un ieejas biļetēm.

Šajā laikā gājēju pārvietošanās notiks 11. novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā, nodrošinot gājēju kustību 3,5 metru platā joslā no trotuāra apmales Vecrīgas pusē, posmā no Poļu gātes līdz Triangula bastionam.

No 25. jūlija pulksten 21 tiks izvietotas norobežojošās barjeras pasākuma norises vietā.

Tāpat no 26. jūlija pulksten 17 līdz 27. jūlijam pulksten 5 tiks slēgta ūdens transportlīdzekļu satiksme Daugavas akvatorija labajā pusē starp Akmens un Vanšu tiltiem. Izņēmums būs kuģi „Jelgava" un „Horizonts", kuru piestātne Nr. 2 atrodas slēgtajā akvatorijā, kā arī kuģi „Vecrīga" un „Misisipi", kuru piestātne Nr. 14 arī atrodas slēgtajā akvatorijā.

 Jau vēstīts, ka festivāla "Jaunais vilnis" nakts diskotēka krastmalā risinājās arī pērn. Tā raisīja polemiku medijos par krastmalas piemērotību šādiem pasākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!