Foto: F64
Lielākā daļa tirdzniecības vietu 1.janvārī būs slēgtas, bet pārtikas veikali darbu sāks vēlāk, pastāstīja aptaujātie tirgotāju pārstāvji.

Tirdzniecības centrs "Domina" 31.decembrī strādās no pulksten 10 līdz 19, bet tajā esošais lielveikals "Prisma" strādās ierastajā laikā no pulksten 8 līdz 22. Savukārt 1.janvārī viss tirdzniecības centrs būs slēgts.

Tirdzniecības centri "Olimpia", "Alfa", "Origo" un "Spice" 31.decembrī strādās no pulksten 10 līdz 20, bet 1.janvārī būs slēgti. Savukārt tirdzniecības centrs "Spice Home" šā gada pēdējā dienā strādās no pulksten 10 līdz 19 un arī jaunā gada pirmajā dienā būs slēgts.

Veikali "IKI" un "Cento" Vecgada vakarā, 31.decembrī, strādās no pulksten 8 līdz 21, savukārt, 1.janvārī – no pulksten 10 līdz 21.

Veikali "Maxima X" 1.janvārī strādās no pulksten 11 līdz 22, izņemot veikalu Krišjāņa Valdemāra ielā 118, Rīgā, Daugavpils ielā, Dagdā, Kandavas ielā, Daugavpilī, Dārza ielā, Bauskā, Atmodas ielā, Smiltenē, Rīgas ielā, Valmierā, Rīgas ielā, Limbažos, Nākotnes ielā, Valmierā, Rīgas ielā, Gulbenē, Dzērves ielā, Liepājā, Kalvenes ielā, Aizputē, Selgas ielā, Rojā, Siena ielā, Liepājā, Cukura ielā, Liepājā, kā arī Striķu ielā, Saldū, kas strādās no pulksten 11 līdz 21.

"Maxima X" veikali Latgales ielā, Ludzā, Skolas ielā, Aizkrauklē, un Poruka ielā, Madonā, strādās no pulksten 11 līdz 20, savukārt "Maxima X" veikals centrāltirgū 1.janvārī būs atvērts no pulksten 11 līdz 18.

"Maxima XX" veikali jaungada dienā būs atvērti no pulksten 11 līdz 22, izņemot veikalus Saharova ielā, Mūkusalas ielā un Vienības gatvē, Rīgā, kas būs atvērti no pulksten 11 līdz 23. Savukārt veikali "Maxima XXX" veikali 1.janvārī strādās no pulksten 11 līdz 23.

Visi "Rimi" lielveikali un hipermārketi Vecgada vakarā būs atvērti līdz pulksten 22, izņemot "Rimi" hipermārketu tirdzniecības centros "Azur" un "Olimpia", kas strādās līdz pulksten 21. Savukārt "Supernetto" veikali strādās kā ierasts.

Taču 1.janvārī būs slēgti vairāki "Rimi" hipermārketi Rīgā, tostarp tirdzniecības centrā "Azur", "Mols", "Olimpia" un "Rimi" hipermārkets Mīlgrāvī, kā arī Daugavpilī tirdzniecības centrā "Cietoksnis". Pārējie "Rimi" un "Supernetto" veikali jaungada dienā darbu sāks pulksten 12, izņemot "Rimi" veikalu tirdzniecības centrā "Origo", kas būs atvērts no pulksten 10 līdz 23.

Jaungada dienā nestrādās arī trīs "Supernetto" veikali Rīgā – centrāltirgū, Slokas ielā, Imantā, un Apuzes ielā. Slēgts būs arī "Supernetto" veikals Liepājā, Jaunajā Ostmalā.
Rīgas centrāltirgū 31.decembrī sakņu paviljons būs atvērts no pulksten 8 līdz 18, gaļas paviljons, atklātā teritorija, rūpniecības preču tirgus un tirdzniecības nams Spīķeru ielā 2 – no pulksten 7 līdz 18, slēgtā teritorija – no pulksten 8 līdz 17, zivju paviljons – no pulksten 8 līdz 16, bet piena paviljons un gastronomijas paviljons būs atvērts no pulksten 7.30 līdz 17. Vidzemes tirgus 31.decembrī strādās no pulksten 8 līdz 17.

Savukārt 1.janvārī centrāltirgus sakņu, gastronomijas, piena, gaļas paviljons, rūpniecības preču tirgus, tirdzniecības nams Spīķeru ielā 2 būs slēgti, atklātās teritorijas darba laiks būs no pulksten 8 līdz 17, bet Vidzemes tirgus jaungada dienā būs slēgts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!