Foto: stock.xchng
Sestdien Grobiņas novadā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā kāds 70 gadus vecs vīrietis, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Negadījums noticis ap plkst.16.30 uz autoceļa Kapsēde - Cīrava, un tajā bija iesaistīta automašīna "Volkswagen Golf". Pagaidām nav zināms, vai 1941.gadā dzimušais vīrietis bijis autovadītājs vai pasažieris.

Jau ziņots, ka sestdien oficiālajā motosezonas atklāšanas braucienā Rīgā, pie Vidzemes tirgus, kāds motociklists notriecis pārgalvīgu gājēju, 1923.gadā dzimušu sievieti, kura centusies šķērsot Brīvības ielu cauri motociklistu kolonnai.

Negadījums noticis ap plkst.13.45.

Pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti kopumā 26 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem sešos negadījumos cieta cilvēki, un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 13 avārijas, no kurām trijās cieta cilvēki.

Kopumā pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 32 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 18 bijuši autovadītāji, bet 14 - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti deviņi transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā - trīs autovadītājs, seši - velosipēdu un mopēdu vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!