Foto: LETA
Sestdien oficiālajā motosezonas atklāšanas braucienā Rīgā, pie Vidzemes tirgus, kāds motociklists notriecis pārgalvīgu gājēju, gados vecāku sievieti, kura centusies šķērsot Brīvības ielu, informēja aculiecinieki. Negadījums noticis ap plkst.13.45.


Kā stāstīja notikušā aculiecinieki, gājēja centusies šķērsot Brīvības ielu laikā, kad pa to brauca motociklistu kolonna. Motociklists no sadursmes centies izvairīties, tomēr tas nav izdevies, kā rezultātā nogāzies gan pats, gan arī aizķēris gājēju.

Notikuma vietā ieradusies policija un mediķi, kuri sniedz palīdzību cietušajiem.

Kā stāstīja aculiecinieki, arī pēc avārijas, neraugoties uz dzīvo motociklu satiksmi, ielu centušies šķērsot vēl vairāki cilvēki.

Kā informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Laura Bundule, sadursmē vairāk cietis motociklists, kurš ar kājas un rokas savainojumiem nogādāts Gaiļezera slimnīcā, savukārt sievietei mediķi pēc apskates ievainojumus nav konstatējuši.

Atgādinām, ka sestdien Rīgā oficiāli atklāta jaunā motosezona.

Motosezonas atklāšanas pasākums sākās plkst.11, motobraucējiem pulcējoties Zaķusalā pie Latvijas Valsts radio un televīzijas centra torņa, bet pēc tam motociklistu veidota kolonna dosies cauri Rīgas centram, virzoties uz Ādažu poligonu, kur notiks sezonas svinīgā atklāšana.

"Motosezona 2011" pasākums Ādažos, NBS bāzē, sāksies plkst.14 ar atklāšanas uzrunu, turpinot ar militārās tehnikas apskati, motosportistu paraugdemonstrējumiem, spēka spēlēm un "Lielo Enduro pastaigu" poligonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!