Foto: LETA
Saeimas Tautas partijas (TP) un LPP/LC frakcijas pirmdien izveidoja politisko bloku "Par labu Latviju!" (PLL), informē apvienība PLL.

Saeimas Kārtības rullis noteic, ka atsevišķas frakcijas var apvienoties politiskajos blokos. Šādos blokos var iestāties arī pie frakcijām nepiederoši deputāti. Politiskajā blokā "Par Labu Latviju!" darbosies 26 TP un LPP/LC frakciju deputāti. Saeimas pirmdienas ārkārtas sēdes darba kārtību frakciju deputāti jau apsprieda kopīgā sēdē.

"10. Saeimā strādāsim vienā komandā, tāpēc jau šobrīd ir jādarbojas nevis atsevišķām TP vai LPP/LC frakcijām, bet jānostiprina komandas gars ar kopīgām likumdošanas iniciatīvām, kopīgu pozīciju Latvijai vissvarīgākajos jautājumos," uzsver PLL valdes priekšsēdētājs Guntis Ulmanis.

Jau vēstīts, ka politisko apvienību "Par labu Latviju" jūnija vidū nodibināja kustība "Par labu Latviju!", kurā apvienojušies sabiedrībā pazīstami uzņēmēji un pašvaldību līderi, Tautas partija, LPP/LC, kā arī reģionālās partijas "Ogres novadam", "Latgales tauta" un "Vienotā Rēzekne". Apvienību vada eksprezidents Ulmanis, valdē no Tautas partijas ievēlēti Andris Šķēle un Mārtiņš Zemītis, no LPP/LC – Ainārs Šlesers un Normunds Teteris, no partijas "Ogres Novadam" – Edvīns Bartkevičs, no partijas "Latgales Tauta" - Mečislavs Vēveris, no partijas "Vienotā Rēzekne" – Juris Pietkevičs, no tautas kustības "Par labu Latviju" – uzņēmēji Atis Sausnītis, Juris Savickis, Aleksejs Šeiņins Aleksandrs Milovs, Aivars Ločmelis un Gunts Rāvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!