Foto: F64
Partijai LPP/LC nav notikušas sarunas ar partiju "Jaunais laiks" (JL) par iespējamo sadarbību valdībā, portālam "Delfi" sacīja LPP/LC Saeimas frakcijas vadītājs Andris Bērziņš, sakot, ka gatavs par to "zvērēt pie Bībeles".

"Ar mums neviens nav runājis," uzsvēra Bērziņš, komentējot trešdien publiski izskanējušo neoficiālo informāciju par JL it kā izteikto piedāvājumu LPP/LC sadarboties, un pat, iespējams, aizvietot koalīcijā Tautas partiju.

Vaicāts, kuru no sagatavotajiem pilnvarojuma Ministru kabinetam variantiem – valdības vai Tautas partijas - LPP/LC varētu atbalstīt, Bērziņš atbildēja noliedzoši, norādot, ka neatbalstīs nevienu. Tiesa, viņš atzīmēja, ka "mums rūp stabilitāte valstī", nepaskaidrojot savus turpmākos soļus tās nodrošināšanai.

"Mēs esam fleksibli," pauda Bērziņš.

Oficiāli sarunas ar LPP/LC un JL politiķi noliedz, bet trešdien "Neatkarīgā Rīta Avīze" ziņoja, ka JL sakusi šādas neformālas sarunas.

Ik pa laikam publiskajā telpā nonākošās JL un TP domstarpības kārtēji reizi saasinājās šonedēļ, jo TP iesniegusi alternatīvu likumu par pilnvarojumu valdībai slēgt vienošanos ar aizdevējiem, kuru koalīcija neatbalstīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!