Latvijas Universitātes (LU) Studentu padome, iespējams, pārdos sev piederošos 10% radio "Radio KNZ" īpašnieka SIA "Studentu radio" kapitāldaļu SIA "Centrolata", kas jau kļuvusi par SIA lielāko dalībnieku. Studentu padomes priekšsēdētāja Kristīne Ante informēja, ka sarunas ar firmu jau ir uzsāktas un nedēļas laikā varētu būt zināms to rezultāts.
Šādu lēmumu padomes vadītāja skaidroja ar to, ka radiostacija ir pilnībā mainījusies un zaudējusi auditoriju, turklāt jaunajiem īpašniekiem nav radio turpmākās darbības koncepcijas - kāda mūzika un raidījumi tā programmā būs dzirdami. Pēc Antes teiktā, arī pārējie īpašnieki - Madars Štramdiers un Sigita Sniķere - domājot pārdot sev piederošās SIA "Studentu radio" daļas. Aģentūrai LETA ar viņiem sazināties neizdevās.

Jau ziņots, ka viena no SIA "Studentu radio" dibinātājām Gunta Līdaka izstājusies no uzņēmuma dalībniekiem un viņas viņas vietā darbojas Daugavpils firma "Centrolata", kuras direktors ir Oļegs Guščins. Šis uzņēmums kļuvis arī par vienīgo SIA "Mūsu radio" dalībnieku, kuram pieder 27,27% "Studentu radio".

"Centrolata" kapitāldaļām reģistrētas komercķīlas, kas nozīmē, ka uzņēmums par tām var samaksāt vēlāk. Pagaidām "Radio KNZ" programmā alternatīvās mūzikas vietā skan popmūzika. Radio vadība to skaidro ar pārvākšanos uz jaunām telpām un cer, ka nedēļas beigās programma būs atjaunota.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!