Labdarības akcija “Palīdzi bērnam mācīties”, kas norisinājās no 23. augusta līdz 8.septemrim un kuras ietvaros tika vākti naudas līdzekļi un skolas kancelejas preces ielu bērniem, ceturtdien noslēgsies ar plašu labdarības pasākumu ceturtdienas vakarā, informēja pasākuma rīkotāji.
Akcijas “Palīdzi bērniem mācīties” tiek vākti līdzekļi un kancelejas preces Diakonijas centram ielu bērniem, Dienas centram “Noa” un Rīgas kristīgajā bērnu patversmei.

Daudzi talantīgi un spējīgi ielu bērni neapmeklē skolu, jo baidās tikt apsmieti un izstumti no vienaudžu loka, jo viņu ārējais izskats (apavi, drēbes) un mācību resursi nav līdzvērtīgi citu vienaudžu iespējām, taču viņi vēlas mācīties. Diakonijas ielu bērnu centrs, Dienas centrs “Noa” un Rīgas Kristīgā bērnu patversme ir apzinājušas šo bērnu loku un vēlas kopā ar jauniešiem organizēt palīdzību, norāda akcijas rīkotāji.

Akcijas rīkotāji aicina arī turpmāk palīdzēt ielu bērniem un pārskaitīt līdzekļus Kristīgas palīdzības fondam.

Akcijas noslēguma pasākumā, kas notiks ceturtdien Reiterna namā, aicināti piedalīties ielu bērni un viņu labvēļi, koncertā piedalīsies grupa “Līvi”, Uģis Roze, “Johny Salamander & Meldra”, Raimonds Pauls un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!