Foto: LETA
Otrdien dienā no rietumiem Latviju sasniegs jauna nokrišņu zona, līdz ar to būs lielākoties mākoņains laiks un daudzviet gaidāms lietus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija. Turklāt lokāli rietumos līs arī stipri.

Naktī uz otrdienu debesis daudzviet skaidrosies, vien nakts pirmajā pusē austrumos būs vairāk mākoņu, kur arī sagaidāms īslaicīgs lietus. Pūtīs mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, nakts pirmajā pusē piekrastē brāzmās līdz 15-17 m/s. Minimālā gaisa temperatūra gaidāma 0...+5° robežās, bet siltāks būs piekrastē, tur: +5...+9°.

Rīgā naktī debesis vien brīžiem klās mākoņi un nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs mērens dienvidrietumu vējš, kas nakts sākumā būs brāzmains. Termometra stabiņš noslīdēs līdz +4...+5° atzīmei.
Otrdien dienā pūtīs mērens dienvidrietumu, dienvidu vējš, piekrastē brāzmās sasniedzot 15-18 m/s. Pēcpusdienā Kurzemē vējš pakāpeniski iegriezīsies no rietumiem. Dienā gaiss iesils līdz +6...+11°.

Rīgā gaidāms lielākoties mākoņains laiks un sākot ar dienas vidu gaidāms lietus. Pūtīs mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, dienā brāzmās pastiprinoties līdz 15 m/s. Maksimālā gaisa temperatūra gaidāma vien +6...+7° robežās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!