Siguldas grupa "Neon Saturdays" šoruden piesaka sevi ar vēl vienu singlu no 9. novembrī gaidāmā grupas otrā albuma "Freaks In The Ocean". Dziesma "Gravity" vēsta par mūsdienu cilvēkam raksturīgo steigu un tieksmi pēc panākumiem, savukārt videoklips ieturēts Helovīna laikam atbilstošā stilistikā.

"Šai dziesmai būtu jāpamudina cilvēki rūpīgāk izvērtēt savas dzīves dinamiku – ikdienas ritmus, uzvedību, neskaitāmos ieradumus, kuri ved mūs konkrētā virzienā. Vai tieksme pēc kārotajiem materiālajiem labumiem, emocionālā stāvokļa ir attaisnojama, ja tā pāraug fanātismā un vienu pēc otra sagrauj tagadnes mirkļus?" komentē grupas līderis Andris Ēvelis.

"Dziesma ir par ambiciozu cilvēku, kuram ir grūtības pieņemt faktu, ka reālajā pasaulē iespējām ir limitācijas un vēlamais rezultāts prasa laiku. Tā noslēdzas ar personas apzināšanos, ka dzenoties pēc vēlmēm, nedrīkst upurēt sirdsmieru un mīlestību," viņš piebilst.

Videoklips, kuram grupa iedvesmojusies no leģendārās šausmu filmas "Blēras ragana" (The Blair Witch Project) un klasiskām zinātniskās fantastikas kosmosa filmām, tika filmēts speciāli pielāgotā vietā.

Rokgrupa "Neon Saturdays" dibināta 2012. gadā, un tās pastāvēšanas laikā ir iznācis debijas albums un vairāki singli. Grupas iepriekšējie singli "Get Up" un "Phoenix" izskanējuši arī vairākās ārvalstu radio stacijās Vācijā, Austrijā, Šveicē un Lielbritānijā. Savukārt koncerttūrēs vairākkārt apceļotas Baltijas valstis un Lielbritānija, kur 2015. gadā grupa, kā vieni no pirmajiem Latvijas pārstāvjiem, spēlēja prestižajā Eiropas jauno mūziķu festivālā "The Great Escape".

2016. gadā, Siguldas festivāla "Sunset Festival" ietvaros "Neon Saturdays" iesildīja festivāla galvenos māksliniekus – angļu rokgrupu "James", savukārt 2018. gada vasarā grupa iesildīja pasaulslaveno ASV dziedātāju LP (Laura Pergolizzi).

Par godu albuma iznākšanai Latvijā ieplānoti divi prezentācijas koncerti Valmierā, Valmieras koncertzālē (16. novembris) un Rīgā, RISEBA Arhitektūras un mediju centra H2O 6 zālē (23. novembrī).

Biļetes iegādājamas visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!