Foto: DELFI
Rīgas svētku izskaņā, 19. augustā 11. novembra krastmalā notika Baltijas bundzinieku samits, pulcējot vairāk nekā 300 bundziniekus no dažādām valstīm. Samita kulminācija — vakara koncerts, kurā visi bundzinieki kopā izpildīja dažādus ritmus un spēlēja līdzi populārām dziesmām.

Samits tika atklāts ar teātra "V.O.S.A. Theatre" uzstāšanos, ko vēlāk nomainīja maršējošie bundzinieki "Drumline Latvia" ar savu šovu. Tad izcilu un neparastu priekšnesumu demonstrēja bundzinieku grupa "Tago" no Korejas Republikas.

Rīdzinieki un Rīgas viesi samita laikā varēja klausīties bundzinieku grupā "The Clicks JR", vērot Latvijas populāro bundzinieku šovu, redzēt uzstājamies bundzinieku Igoru Falecki no Polijas, dzirdēt uzstājamies Nila Īles jauno grupu "Kanisaifa". Notika arī Bungu skolas bērnu grupas priekšnesumi un sitaminstrumentu aktivitātes skatītājiem.

Vakara noslēguma Lielais bundzinieku šovs tika pavadīts atraktīvi, ugunīgi un skaļi, vienkopus muzicējot vairāk kā 300 sitaminstrumentu pavēlniekiem populāru mūziķu vadībā no Lielās 11. novembra krastmalas skatuves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!