Foto: Krišjānis Elviks, Kārlis Freibergs

Ar pagājušās sezonas noslēdzošo pirmizrādi – iestudējumu "ANNA: ЛЮБОЛЬ" pēc Ļ. Tolstoja romāna "Anna Kareņina" motīviem – 16. augustā Ģertrūdes ielas teātris atklāj jauno 2018./2019. gada teātra sezonu, portālam "Delfi" stāsta teātra pārstāvji.

Pirmā sezonas pirmizrāde gaidāma jau 25. augustā – Agates Bankavas un Andra Kačanovska vīzija par nākotnes cilvēku laikmetīgās dejas iestudējumā "Future Freak".

Izrādē "Future freak" radošā komanda uzbūrusi trīs no tūkstošiem iespējamajām versijām, kā ekoloģiskais piesārņojums, informācijas blīvums, vēsturiskā bagāža, kanonizētā māksla, vēlme būt mūžīgi jaunam un veselam varētu ietekmēt nākotnes cilvēku. Neviens nezina, kā būs. Šī ir tikai Agates Bankavas un Andra Kačanovska spekulācija.

Šosezon Ģertrūdes ielas teātrī gaidāmas arī Andreja Jarovoja, Mārča Lāča un Andra Kalnozola, Mārtiņa Eihes darbu pirmizrādes un sadarbības partneru viesizrādes. Savukārt Ģertrūdes ielas teātris jau 7. un 8. septembrī ar izrādēm "Taņas dzimšanas diena" un "Melnā sperma" pasākumu sērijas "Zemlika nāk…" ietvaros viesosies Ventspilī.

Šobrīd pārdošanā biļetes uz izrādēm "ANNA: ЛЮБОЛЬ", "Future Freak", "HEDA", "Rondo" un "Melnā sperma" augustā un septembrī iespējams iegādāties internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!