Foto: F64

Vairāki tūkstoši viesu aizvadījuši vienu no gada karstākajām naktīm Liepājas pludmalē, festivālā "Summer Sound". Uz festivāla galvenās skatuves kāpa lietuviešu mūziķis Daddy Was A Milkman, dzīvespriecīgā latviešu dziedātāja Aija Andrejeva, kā arī populārais reperis Gacho, bet vācu dīdžeja Alle Farben uzstāšanās mudināja festivāla apmeklētājus mesties karstās dejās, kuras turpinājās pludmalē līdz pat rītam.

"Šogad laikapstākļi mūs tiešām lutinājuši, sestdien gan tiek solīta nedaudz vēsāka diena un festivāla apmeklētāji noteikti novērtēs spirgtu vēja brīzi. Esam gandarīti, ka festivāla jauninājumi, kā kino telts un jaunās skatuves, guvušas atsaucību apmeklētāju vidū. Tāpat festivāla programmā šogad atrodami dažādu mūzikas žanru pārstāvji, kas pulcināja klausītāju pūļus pie skatuvēm gan pludmalēm, gan parka," stāsta festivāla organizators Uldis Pabērzis.

Diemžēl loģistikas problēmu dēļ, britu rokgrupa "Coasts" ir atcēluši savu sestdienas vakara uzstāšanos festivālā. Festivāla organizatori un "Coasts" atvainojas par sagādātajām neērtībām, bet aktuālākajām programmas izmaiņām līdzi sekot var "Summer Sound" mobilajā aplikācijā un sociālajos tīklos.

Sestdien, 4. augustā, festivālā uzstāsies amerikāņu rokgrupa "Goo Goo Dolls", pašmāju "Musiqq", Laura Rizzotto, ansis, "Ozols+Tehnikums", "Laika suns", Chris Noah, "Sudden Lights", "Bucharest", "Labvēlīgais tips", "Garbanotas Bosistas", DJ Kārlis Zariņš, DJ Toms Grēviņš un daudzi citi.

Festivāla rīkotāji atgādina, ka nedēļas nogalē autobraucējiem, dodoties uz festivālu "Summer Sound" Liepājā, jārēķinās ar ceļa remontdarbiem un palēninātu satiksmi vairākos ceļa posmos Kurzemes pusē. Nozīmīgi ceļu būvdarbi pašreiz notiek uz Liepājas šosejas (A9), kur autovadītājiem, braucot no Rīgas puses, jāieplāno papildu laiks ceļā.

Kopā remontdarbi uz Liepājas šosejas notiek vairāk nekā 26 kilometru garumā un to šķērsošana no Brocēniem līdz Skrundai var prasīt apmēram stundu.

Festivāla aproces arī šogad darbosies kā atlaižu kartes vairākās vietās Liepājā un citās Latvijas pilsētās. Plašāka informācijas par iespējām saņemt atlaides ir pieejama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!