Foto: DELFI
26. jūlijā uz mēģinājumu Rīgas kinostudijā bija pulcējušies dziedošie Latvijas Nacionālā un Dailes teātra aktieri, lai sagatavotos un sadziedātos 29. jūlijā gaidāmajam koncertam "Mīlestība", kurā skanēs latviešu komponistu mūziklu un rokoperu skaistāko dziesmu skaņās tērpta atzīšanās divos cēlienos.

Koncertā, kas notiks Kandavas Ozolāju estrādē, piedalīsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri Marija Bērziņa, Zane Dombrovska, Madara Botmane, Mārcis Maņjakovs, Ainārs Ančevskis un Raimonds Celms, kā arī Dailes teātra aktieri Ērika Eglija, Gints Andžāns un Gints Grāvelis, kurš iejutīsies arī koncerta vadītāja lomā.

Koncerta programmā iekļauti fragmenti no Raimonda Paula mūzikliem "Meža gulbji", "Māsa Kerija" un izrādēm "Īsa pamācība mīlēšanā", "Leģenda par Zaļo Jumpravu", "Leo. Pēdējā bohēma", Jāņa Lūsēna rokoperām "Indriķa hronika" un "Sfinksa", Zigmara Liepiņa muzikālās drāmas "Adata" un mūzikla "Vadonis", Imanta Kalniņa mūzikas izrādei "Lilioms", Ulda Marhileviča traģikomiskās dziesmu spēles "Tobāgo!", kā arī Mārtiņa Brauna izrādes "Mauglis" u.c. skaņdarbi.

Par pavadījumu un aranžijām gādās speciālais mūziklu orķestris Raimonda Macata (taustiņi) vadībā: Mārcis Auziņš (ģitāra), Norberts Skraucis (basģitāra) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti).

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!