Foto: DELFI
Dziesmu svētku biedrība aicina visus XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku dalībniekus reģistrēties biedrības mājaslapā un paust savu viedokli par pasākuma norisi un iespējamajiem uzlabojumiem, portālu "Delfi" informē biedrības valdes priekšsēdētājs Ints Teterovskis.

Lai izteiktu savu viedokli un ieteikumus, līdz šī gada 10. augustam jāreģistrējas biedrības mājaslapā, dalība bez maksas. Iesaistīties viedokļu un ideju apmaiņā varēs 22., 23. un 24. augustā attiecīgo nozaru tikšanās reizē Rīgā (nozaru darba grupu izveide).

22. septembrī plānota "Dziesmu svētku biedrības" biedru kopsapulce Rīgā (nozaru un biedrības kopsapulces vieta, laiks tiks precizēti.) Savukārt, jau 25. oktobrī norisināsies Dziesmu svētku konference, ko organizē Latvijas Nacionālais kultūras centrs (LNKC) sadarbībā ar "Dziesmu svētku biedrību".

"Aizritējuši Latvijas simtgades Dziesmu svētki un ir lieliska pēcgarša, vai ne? Šie bijuši unikāli svētki – pabeigta Daugavas stadiona skatītāju tribīņu rekonstrukcija, veikta Mežaparka Lielās estrādes pirmās kārtas rekonstrukcija, izveidota loģiska un baudāma svētku nedēļas norise... Un vēl tik daudz piedzīvots neaizmirstami labā un pozitīvā! Lai cik tālu esam šķiet nākamā, lielā tautas kopā sanākšana, tieši tagad ir īstais brīdis atskatīties uz aizvadītajiem svētkiem, neaizmirst veiksmes, kā arī atzīmēt nepieciešamos uzlabojamus," mudina biedrības vadītājs, diriģents Teterovskis.

"Dziesmu svētku biedrība" aicina dziedātājus, dejotājus, diriģentus, deju kolektīvu vadītājus, koncertmeistarus, klausītājus, skatītājus iesaistīties nākamo svētku radīšanā. "Apkopo savas domas, pieraksti svarīgo, izsapņo vēlamo un nāc talkā. Aicinām būt pozitīvi aktīvam un nestāvēt malā," raksta Teterovskis.

Dziesmu svētku biedrības valde ir: Ints Teterovskis, Irīna Švarcbaha, Guna Trukšāne, Gints Ceplenieks, Jānis Ozols

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!