Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

"Positivus" festivāla otrā diena noslēgusies ar "The Prodigy", "The Barr Brothers" un projektu "Imka. Shipsea. Nepāriet." un Mesa koncertiem uz galvenās skatuves. Savukārt festivāla noslēdzošajā dienā uz galvenās skatuves kāps leģendārie "Nick Cave & The Bad Seeds", "Lauv" un "Dagamba". Festivālā uzstāsies arī Vladislavs Nastavševs/Ezeri ar Lēno deju projektu, "Rīgas modes", "Satellites LV" un daudzi citi.

Uz festivāla galvenās "Main stage" skatuves 22. jūlijā uzstāsies "Lauv", "Dagamba" un svētdienas galvenie mākslinieki "Nick Cave & The Bad Seeds". Uz "Other stage" festivāla noslēdzošajā dienā varēs redzēt "Rīgas modes", "Frankie Animal", Vladislavu Nastavševu/ Ezeri ar Lēno deju projektu, "Confidence Man", Juri Kaukuli un "Jauno Jāņu Orķestri", "Satellites LV", savukārt uz "Piena svētku" skatuves kāps Mees INC., Loreta Medne, "Praga II", "Nesen", "Ezeri", grupa "Sigma" un "Autographic". Uz "Dabas skatuves" uzstāsies "Comedy Latvia", "Comedy Estonia" improvizācijas teātris, varēs baudīt "Satori" lasījumus, par muzikālo sniegumu gādās "Himnas", Čipsis un Dullais, un kā skatuves noslēdzošie mākslinieki uzstāsies "Sūdi". LG Electronics kino teltī demonstrēs "Zviedru īsfilmas", "2Annas" festivāla īsfilmas, "Baltu ciltis" (pēc filmas būs iespēja piedalīties diskusijā ar filmas veidotājiem), "Vai viegli būt jaunam un bez atbildības?", "Okeāna saviļņotie" un "Ne savā dabā".

Svētdien, 22. jūlijā, festivāla teritorijā aizvien turpinās aktivitātes – dizaina tirdziņš, izklaidējoša un attīstoša programma Bērnu salā, kā arī gastronomiskie atklājumi ēdināšanas zonā.

Atgādinām, ka festivāla teritorija svētdien būs atvērta līdz pulksten 1.00, savukārt telšu pilsētiņā festivāla apmeklētāji varēs uzturēties līdz pat pirmdienai, 23. jūlijam, pulksten 16.00.

Svētdienas biļetes joprojām ir pārdošanā. Papildu informācija par noteikumiem atrodama festivāla mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!