Foto: Margarita Germane
Pašmāju blūzroka, indie un alternatīvā džeza grupa "The Coco'nuts" šā gada jūnijā laida klajā savu otro studijas albumu "No Other Way Out". Jūlijā vidu apvienība publicē video dziesmai "In Between the Worlds I See", kas tapis prezentācijas koncertā. Video autors – Reinis Vilnis Baltiņš.

Albuma prezentācijas koncerta piedalījās vairāki īpaši viesi, tajā skaitā "Melo M" čellists Miķelis Dobičins, dalībnieki no Banku augstskolas kora "Monēta", kā arī Latvijas Radio bigbends pūtēji.
"Šis ir pārpasaulīgs skaņdarbs. Mistiska bungu partija un halles bagāti vokāli ievelk meditatīvā stāvoklī," tā par koncerta video ierakstā dzirdamo skaņdarbu saka grupas bekvokāliste un taustiņinstrumentāliste Inese Bērziņa.

Albuma astoņas dziesmas ir ierakstītas Valmieras "Siltumnīcā", sadarbojoties gan ar Latvijas Radio bigbenda mūziķiem – trompetistu Oskaru Ozoliņu, trombonisti Lauru Rozembergu un saksofonistu Kristapu Lubovu, gan ar nozares talantiem "Melo M" čellistu Miķeli Dubočinu un perkusionistu Migelu Hernandez Giraldi no Čīles. Albuma vizuālais mākslinieks ir Aigars Opincāns.

"The Coco'nuts" sastāvā muzicē astoņas radošas un spilgtas personības: Marija Broča ar līdervokālu, Monta Kurme kā bekvokāls, Inese Bērziņa ar bekvokālu un taustiņinstrumentiem, Pēteris Narubins kā ģitārists un vokālists, flautists Jāzeps Podnieks, Artūrs Strautmanis ar bungām, Toms Valmiers kā kontrabasists un trompetists Reinis Puriņš. Grupas daiļradē tiek variēts ar fanka, indī, blūzroka un alternatīvā džeza mūzikas žanriem.

Muzikālās gaitas grupa "The Coco'nuts" uzsāka 2012. gadā, un līdz šim izdots minialbums "Appetizer" 2014. gadā un studijas debijas albums "Amid Opposites" 2016. gadā. Otrais pilnmetrāžas albums "No Other Way Out" ir izdots 2018. gada vasarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!