Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 10. jūlijā, "Palladium" koncertzālē uzstāsies viena no spilgtākajām mūsdienu soulmūzikas un R&B izpildītājām Emelija Sandē (Emeli Sandé), kuru iesildīs Katrīna Gupalo, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāju pārstāvji.

Līdz šim iznākuši divi Emelijas studijas albumi, no kuriem pazīstamākie hiti ir "Next To Me", "Breaking The Law", "Daddy", "Clown", "Suitcase", "My Kind Of Love", "Mountains", "Read All About It", "Beneath Your Beautiful", "Hurts", "Breathing Underwater" u.c.

Atšķirībā no daudzām citām mūsdienu zvaigznēm, Sandē ir visu savu dziesmu autore vai līdzautore. Viņa sacerējusi kompozīcijas arī citiem izpildītājiem, piemēram, Šerilai Kolai, Leonai Luisai un Susanai Boilai, sadarbojusies ar "Noughty Boy", "Tinie Tempah", "Professor Green" u.c., kā arī iedziedājusi vokālu Deivida Getas kompozīcijā "What I Did For Love" utt.

Sandē balss tiek salīdzināta ar Ninas Simonas, Aretas Franklinas, Vitnijas Hjūstones, Enijas Lenoksas, Bejonses, Treisijas Čepmenas u.c. muzikālo dīvu talantu. Kopumā viņa četras reizes ieguvusi prestižāko Lielbritānijas mūzikas balvu "Brit Awards" , "BET Awards", EBBA (2013), britu komponistu un dziesmu sacerētāju "Ivor Novello Awards" divās kategorijās u.c.. Par sasniegumiem mūzikā Emēlija Sandē apbalvota arī ar Britu impērijas ordeni.

Kā informēts agrāk, pirms Emēlijas Sandē uz skatuves kāps viena no neparastākajām pašmāju māksliniecēm – Katrīna Gupalo. Viņa ir spēcīgas un jutekliska balss tembra īpašniece, komponiste, kura savu mūziku raksta ekspresionisma stilistikā, kā arī virtuoza pianiste, mūzikas izrāžu veidotāja, producente un aktrise. Studējusi Rietumu Mūzikas akadēmijā Kalifornijā (ASV) un Londonas Karaliskajā mūzikas akadēmijā (UK), guvusi atzinību dažādos starptautiskos konkursos, tostarp Parīzē, Londonā, Maskavā un ASV.

2018. gada februārī Katrīna Gupalo ar dziesmu "Intoxicating Caramel" piedalījās LTV autoru un izpildītāju konkursā "Supernova", bet aprīlī klajā nāca Katrīnas debijas albums "Gentle & Done"- ekspresionisma stilistikā ieturētās 11 dziesmas par mīlestības apsēstības dažādajām izpausmēm, kuras koncertos mūziķe izpilda kopā ar savu grupu "Katrīna Gupalo and the Black Birds". Savukārt 2018. gada maijā Katrīna devās savā pirmajā ASV koncerttūrē.

Koncertzāle "Palladium" durvis apmeklētājiem tiks vērtas pulksten 19.00, savukārt mākslinieku uzstāšanās sāksies pulksten 19.45.

Biļetes uz Emelijas Sandē koncertu vēl pieejamas visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!