Foto: Publicitātes foto

12. jūlijā, brīdi pirms festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" atklāšanas, Rīgā, Kalnciema kvartālā pirmo reizi norisināsies bezmaksas koncerts "Ar mīlestību no Ineses Galantes", kurā uzstāsies starptautiski pazīstamais soprāns Inese Galante, kopā ar pianistu Aivaru Kalēju un jaunajiem talantiem, portālu "Delfi" informē Ineses Galantes fonmda pārstāvji.

Koncerta vakarā skanēs pazīstamas liriskas kompozīcijas par mīlestību, klavieru pavadījumā. Koncertā piedalīsies konkursa "Ineses Galantes talanti" uzvarētāji.

Inese Galante ir starptautiskā mūzikas festivāla "Summertime" idejas autore un patronese. Dziedātājai piešķirts Triju Zvaigžņu ordenis, viņa ir Latvijas Lielās mūzikas balvas laureāte (1994). Ineses Galantes balsi iemīļojuši klausītāji Elizejas lauku teātrī Parīzē, Monpeljē un Sendenī festivālos, Londonas Bārbikana Centrā, Vigmora zālē, Karaliskajā Alberta zālē un Kensingtonas pilī, Glāzgovas Karaliskajā operas teātrī, Ņūportas festivālā ASV, Stokholmas Karaliskajā operā, Maskavas Lielajā teātrī un citviet.

Koncerts sāksies pulksten 21.00 un ilgs līdz 23.00. Savukārt festivāls "Summertime – aicina Inese Galante" norisināsies no 9. Līdz 12., kā arī 14.un 15.augustā, Dzintaru koncertzālē. Sīkāka informācija par festivāla programmu šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!