Foto: Publicitātes foto
Bruknas muižā 10. jūnijā notiks ikgadējais labdarības koncerts "Uzcel savu baznīcu!", kas pulcēs populārus Latvijas mūziķus un māksliniekus, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāju pārstāve Inese Libere.

Pasākuma dienā no pulksten 14.00 muižas dārzā būs atvērtas radošās darbnīcas, kuras vadīs, mākslinieces Elita Patmalniece, Ilze Patmalniece un Ieva Bondare.

Jau tradicionāli notiks arī Bruknas muižas podnieku cepļa atvēršana. Par to parūpēsies podnieks Artis Kleinbergs. Savukārt biedrība "homo ecos:" piedāvās radošas darbnīcas – interesantu veidu, kā apgūt jaunas dabai draudzīga dzīvesveida zināšanas un radīt jaunas lietas no savu laiku nokalpojušās priekšmetiem.

Īpaši pasākumi plānoti arī mazajiem pasākuma apmeklētājiem.

Pirms lielā koncerta, pulksten 15.00, Bruknas baznīcā uzstāsies operdziedātāja Ilona Bagele un ērģelniece Larisa Carjkova.

Pulksten 16.00 Bruknas muižā sākies koncerts "Uzcel savu baznīcu!", kurā piedalīsies Intars Busulis un Abonementa orķestris, Aija Andrejeva, Marts Kristiāns Kalniņš, Olga Rajecka, Aivars Hermanis, Ralfs Eilands, Aija Vītoliņa, Elza Rozentāle, Ieva Akurātere, Jānis Lūsēns, Atis Ieviņš, grupa "Putnu balle", koris "Laiks" un citi Latvijā pazīstami mākslinieki. Koncertu vadīs Maija Kalniņa.

Labdarības akcija "Uzcel savu baznīcu!" aizsākās 2012. gadā, kad, priestera Andreja Mediņa iedvesmoti, vairāki Latvijā zināmi un radoši ļaudis nolēma palīdzēt uzcelt dievnamu. "Bruknas stāsts ir īpašs, jo vērienīgā celtne tiek būvēta un veidota pašu – "Kalna svētību kopienas" rokām. Ļaudis ceļ ne tikai fizisku ēku, bet rod spēku un ceļu atpakaļ pie sevis, pie dzīves, kas brīva no alkohola un narkotiku posta," raksta pasākuma veidotāji.

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!