Foto: Iveta Vaivode
Grupa "Instrumenti" izziņo papildkoncertu albuma "Atkala" koncertu sērijai Siguldas pilsdrupu estrādē – koncerti notiks trīs dienas pēc kārtas – 15., 16. un 17. jūnijā, portālu "Delfi" informē apvienības pārstāvji.

"Visi trīs Siguldas koncerti būs intensīvi un jaudīgi; esam ļoti priecīgi ar grupu "Instrumenti" atklāt vasaru ar tādu kā nelielu "Instrumenti" festivālu vienā no gleznainākajām vietām Latvijā – Siguldas pilsdrupās," stāsta "Instrumenti" mūziķis Reinis Sējāns.

Grupai "Instrumenti" uz skatuves pievienosies pavadošo mūziķu sastāvs – Valters Sprūdžs, Rūdolfs Dankfelds un Miķelis Putniņš.

Biļetes uz trešo koncertu nopērkamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un grupas mājaslapā. Pieejamas atlaides Siguldas ID kartes īpašniekiem, kā arī īpašs piedāvājums ģimenēm ar bērniem.

Ierobežotā skaitā uz 17. jūnija koncertu pieejamas arī VIP biļetes, kas paredz nenumurētu sēdvietu uz īpaša paaugstinājuma, kā arī darbosies kā auto caurlaide auto novietošanai īpašā zonā netālu no Siguldas pilsdrupu estrādes.

Līdz ar papildus koncerta datuma izziņošanu, "Instrumenti" piedāvā arī filmas "Kriminālās ekselences fonda" radošās komandas, režisora/scenārija autora Oskara Rupenheita un producenta/operatora Jura Pīlēna, veidotu īsfilmu kā ieskatu "Instrumenti" mūziķu saspringtajā ikdienā, koncertiem tuvojoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!