Šajā pavasarī garā Eiropas turnejā devusies latviešu grupa "Carnival Youth", apmeklējot dažādas valstis un pilsētas, lai satiktu savus fanus un iepazīstinātu ar savu mūziku jaunus klausītājus. Līdz ar turnejas uzsākšanu turpinās arī "Carnival Youth" video dienasgrāmatu sērija, kas dokumentē jauno mūziķu Eiropas piedzīvojumu un atmosfēru koncertos.

Šoreiz dienasgrāmatas pirmajā sērijā – uzstāšanās Rumānijā, Ungārijā un Čehijā, kā arī joks ar skaņotāju Vīnes lidostā. Grupai tūres busā ir jāuzņem skaņotājs Pēteris, taču viņam pateikts, ka pašam saviem spēkiem jātiek uz Budapeštu. Par to skaņu vīrs saskumis, taču grupas puiši viņu pārsteidz Vīnes lidostā, lai turpinātu ceļu kopā.

Tāpat dienasgrāmatā fiksēts brauciens pa Rumānijas ceļiem un koncerts Kluža-Napocas pilsētā. Šajā valstī “Carnival Youth” dalībnieki ir pirmo reizi. Grupa šajā turnejā koncertē arī Budapeštā, kur izbaudījusi ne tikai uzstāšanos, bet arī termālos baseinus un slaveno Budapeštas tirgu.

Turpmākais ceļojums ved uz Prāgu, kur puiši dodas naksnīgajā pilsētā, kā arī novērtē krogu piedāvājumu. “Carnival Youth” dalībnieki joko – “daudz braucam un pavisam mazliet spēlējam”.

"Carnival Youth" savu pavasara turneju sāka jau 22. martā ar koncertiem Igaunijā, bet šobrīd turpina ar uzstāšanos Lietuvā, Polijā, Ungārijā, Čehijā, Slovākijā, Vācijā, Šveicē, Rumānijā, Anglijā un Francijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!