Foto: Kadrs no video

Latviešu grupa "Carnival Youth" 10. aprīlī pirmizrāda videoklipu savam jaunākajam singlam "Love Is The Answer".

Videoklipā grupas dalībnieki ceļojuši laikā – tā darbība norisinās Liepājā 20. gadsimta sākumā. Šī laika vides attēlošanā par pamatu izmantots klipa režisora Māra Lagzdiņa ģimenes foto arhīvs, bet video tapis sadarbībā ar Liepājas pilsētu.

"Jau atkal bija tas gods sadarboties ar lielisko režisoru Māri Lagzdiņu. Viņš mūs iemeta laika mašīnā, teleportēja 100 gadus atpakaļ un ļāva ieraudzīt, izdzīvot Liepāju no jauna – caur tā laika cilvēku acīm," stāsta klipa galvenais varonis, grupas dalībnieks Emīls Kaupers.

Video radošo komandu veido Māris Lagzdiņš (režija, montāža), Jānis Indriks (kamera), Hārdijs Cibuļskis (kameras asistents), Kaspars Vēvers (gaisma), Kaspars Vilcāns (SDG), Līva Drešere (meikaps un stils) un Alise Danovska (aktrise). Video producējusi "fon Films" studija.

Dziesma "Love Is The Answer" ierakstīta "Tru Music Studio" Rīgā, tās producents ir Gatis Zaķis. Šī dziesma iezīmē pārejas posmu starp iepriekšējo, latviešu valodā rakstīto albumu "Vienā vilcienā" un topošo grupas materiālu, kuru veidojot grupas dalībnieki atgriezušies pie dziesmu tekstiem angļu valodā.

Šobrīd "Carnival Youth" devušies pavasara koncertu turnejā, kas iesākusies ar uzstāšanos Igaunijā un Lietuvā, bet turpināsies Polijā, Ungārijā, Rumānijā, Čehijā, Slovākijā, Slovēnijā, Vācijā, Šveicē, Anglijā un Francijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!