Pašmāju apvienība "Gapoljeri" radījuši kompozīcijas "Sazemējums" video un aicina uz septiņu trekno gadu atzīmēšanas koncertu, kas notiks 16. martā klubā "9. vilnis".

"Sazemējums" ir skaņdarbs, kurā mākslinieki aicina aizdomāties par mūsdienu populārajā mūzikā izmantotajām vārsmām. Savukārt dziesmas video versija tapusi saskaņā ar mākslinieka Elvija Pārpuča video vīziju un Lienītes Slišānes gaismu partitūru.

Runājot par videoklipu, dziesmas teksta autors, jaunais dzejnieks Kristians Kareļins atzīst, ka "viss apkārt notiekošais ir sīki, lieki un nenopietni, kad pazūd elektrība un līdz ar to arī iedvesma!"

Ansamblis, kura sastāvā ir vokālists Kristians Kareļins, bundzinieks Normans Bārbals, kā arī ģitāristi Māris Kurtiņš, Artis Drozdovs un Normunds Zālamans, atklāj, ka dziesmu "Sazemējums" var uzskatīt par otro "vientuļnieku" no "Gapoljeri" gaidāmā studijas albuma ar tādu pašu nosaukumu.

"Gapoljeri" septiņu darba gadu ieskaņas koncerts norisināsies 16. martā klubā "9.vilnis" (Rīgā, Kungu ielā 8). Programmā – projekta "Runājošās galvas" dokumetālās filmas "Gapoljeri. Veiksmes stāsts" pirmizrāde, "Gapoljeri" koncerts un Slepenais mākslinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!