Foto: Publicitātes foto
Ar vairākiem koncertiem šā gada februārī un martā Latvijā viesosies starptautiski zināmais kubiešu solists Majito Rivera (Mayito Rivera) kopā ar mūziķiem "The Sons of Cuba", portālu "Delfi" informē koncertu rīkotāji.

Koncertos – 27. februārī Ventspilī, 28. februārī Jelgavā un 1. martā Vidzemes koncertzālē "Cēsis" – skanēs plaša spektra latino mūzika – salsa, rumba, kā arī afro un timbas, līdz džezam un fankam.
Majito Rivera ir viens no pieciem šī brīža vadošajiem Kubas vokālistiem pasaulē. Viņš saņēmis vairākas balvas, tai skaitā "Latin Grammy" balvu kopā ar grupu "Los Van Van" un nomināciju kategorijā "Labākais salsas albums" savam solo darbam "Negrito Bailando". Riveras talantu atzinīgi novērtējuši arī citi mūziķi, kuri aicina viņu piedalīties koncertos visā pasaulē.

Mario Enrike Rivera Godines dzimis Kubas rietumos Pinar del Río provincē, kas ir slavena ar savu cigāru gatavošanas mākslu. Jau bērnībā sācis savu muzikālo karjeru, līdz 26 gadu vecumā viņu pamanīja slavenās grupas "Los Van Van" vadītājs Huans Formels, kurš uzaicināja viņu grupā spēlēt basģitāru un dziedāt kā fona vokālistam. Riveras karjera strauji attīstījās, līdz kļuva par grupas galveno dziedātāju. Nākamajās divās desmitgadēs Majito Riviera bija grupas "Los Van Van" seja un guva panākumus visā pasaulē. 2011. gadā, pēc "Los Van Van" atstāšanas, viņš nodibināja savu grupu "The Sons of Cuba".

Biļetes uz koncertiem var iegādāties visās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!