Foto: Publicitātes foto
Rag'n'Bone Man uzstāšanos koncertzālē "Palladium" 27. aprīlī iesildīs apvienība "Alberta Cross", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji no "Positivus Music".

Grupas "Alberta Cross" daiļradi koncerta rīkotāji raksturo šādiem vārdiem: "Uzlādējošas un vienlaikus relaksējošas melodijas, maigs un piepildīts skanējums [..]Atsvaidzinošais un dzīvīgais skanējums ar alternatīvā roka un blue grass iezīmēm." "Alberta Cross" mūzika skan tādos starptautiski novērtētos seriālos kā "Californication", "Sons of Anarchy" un BBC sāgā "Survivors".

Grupa "Alberta Cross" ir dibināta Londonā 2005.gadā, un tās pastāvēšanas laikā mūziķu sastāvs ir nemitīgi mainījies, taču viens elements ir palicis stabils – grupas līderis, vokālists un ģitārists Peters Eriksons Stakē, kura dzīvespriecīgā balss ir uzskatāma ne tikai par grupas muzikālo vizītkarti, bet arī vienu no šīs apvienības muzikālajiem dzinējspēkiem.

"Alberta Cross" kontā šobrīd ir trīs pilna garuma albumi, kas visi guvuši mūzikas kritiķu atzinību, kā arī vairāki minialbumi. Albumus raksturo izteikts melodiskums, vieglums un labākais no alternatīvā roka skatuves. Līdzās ierastajam rokmūziķu instrumentu arsenālam, "Alberta Cross" izmanto arī visdažādākās perkusijas, pūšamos instrumentus, stīgu sekciju, kā arī ērģeles un harmonijas, panākot plašu un bagātīgu skaņu kaskādi, kas vienlaikus nekļūst uzmācīga vai nogurdinoša, turklāt atsauc atmiņā labākās rokmūzikas apvienības no krāšņajiem un muzikāli varenajiem 70. gadiem.

"Turklāt nenoliedzamas ir ietekmes no apkārtējās vides. Alberta Cross ir rezidējuši Londonā, Bruklinā un tagad par savu mājvietu sauc Berlīni – metropoles vēriens kombinācijā ar īpaši jutīgu mūzikas izpratni ļauj radīt melodijas, kas iedvesmo, pacilā un atbrīvo," raksta koncerta rīkotāji.

Biļetes uz "Rag'n'Bone Man koncertu "Palladium" 27. aprīlī, kurā kā iesildītāji uzstāsies grupa "Alberta Cross", ir pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!