"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju aicina sestdien, 10. februārī, no pulksten 16.30 tiešraidē no Jelgavas vērot Starptautiskā Ledus skulptūru festivāla paraugdemonstrējumus.

Tiešraides skatītājiem ir iespēja vērot Latvijas un Lietuvas titulētāko ledus skulptoru darbu uz festivāla galvenās skatuves un uzzināt, kā meistarīgās rokās ledus gabali spēj pārtapt par brīnumainām figūrām.

Tāpat būs iespēja vērot Latvijas un Lietuvas titulētāko ledus tēlnieku paraugdemonstrējumu dueli. Uz festivāla galvenās skatuves - Jāņa Čakstes bulvārī - skulptūru veidošanā sacentīsies Kārlis Īle un Donatas Mockus.

Paraugdemonstrējumu pirmā daļa tiešraidē skatāma no pulksten 16.30 ar tiešraides turpinājumu pulksten 18.30.

20. Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls Jelgavā ir vērienīgākais ziemas notikums Baltijā, kura ietvaros no ledus tapušas vairāk nekā 65 ledus skulptūras un dažādi ledus objekti. Šogad Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls Jelgavā pulcē 33 pasaulē atzītus tēlniekus no 10 valstīm: Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Īrijas, Portugāles, Norvēģijas, Nīderlandes, Ukrainas, Bulgārijas un Ķīnas. Mākslinieku uzdevums ir vairāk nekā 70 tonnās ledus attēlot tēmu "Sapņi".

Tiešraide no 20. Starptautiskais Ledus skulptūru festivāla paraugdemonstrējumiem skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!