Foto: Publicitātes foto
Rīgas Kongresu namā 2018. gada 12. oktobrī uzstāsies slavenais britu melnā humora virtuozs Džimijs Karrs (Jimmy Carr), portālu "Delfi" informē viesizrādes rīkotāji no "Comedy Latvia".

Jaunajā turnejā "The Best of, Ultimate Gold, Greatest Hits World Tour" komiķis ir apkopojis savu labāko materiālu, apvienojot to ar jauniem jokiem. Šī būs otrā reize, kad Karrs viesojas Latvijā, 2016. gada maijā viņš uzstājās Rīgā ar pilnībā izpārdotu izrādi "Funny Business".

Komiķis, kurš savu karjeru uzsācis 2000. gadā, ir pazīstams ar saviem skarbajiem un nesaudzīgajiem jokiem. Līdzās "stand-up" komēdijai jeb stāvizrādēm Karrs darbojas arī kā televīzjas šovu vadītājs un aktieris.

Karrs iekarojis pasaules slavu ar deviņām soloizrādēm, kas izrādītas uz gandrīz 2000 skatuvēm visā pasaulē, kopumā pulcējot vairāk nekā divus miljonus cilvēku. 2006. gadā viņš saņēma prestižo "British Comedy Awards" balvu par labāko "stand-up comedy" izrādi.

Īpaši skandalozu popularitāti viņš iemantoja 2012. gadā, kad iekūlās nodokļu skandālā, par ko saņēma nosodījumu no tā laika Lielbritānijas premjera Deivida Kamerona.

Līdz šim Latvijā ar "Comedy Latvia" atbalstu uzstājušies arī tādi pasaulslaveni komiķi kā Dilans Morans, Bils Beilijs, Daniels Sloss un Edijs Izards.

Biļetes pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!