Foto: LETA
Dzelzceļa muzejā 10. decembrī izskanējuši pirmie trīs no pieciem šogad plānotajiem fonda "Viegli" un Imanta Ziedoņa muzeja rīkotajiem koncertiem "No patikšanas uz patikšanu". Turpmākie koncerti plānoti 11. un 12. decembrī plkst. 19.00.

Koncertu apmeklētājiem gan šajā nedēļas nogalē gan arī turpmākajos koncertos ir iespēja klausīties skaistākās dziesmas no visiem trim fonda "Viegli" albumiem, kā arī jaunas, kuru mūzikas autori ir Imants Kalniņš un Raimonds Pauls.

Ziemas koncertā "No patikšanas uz patikšanu" piedalās fonda "Viegli" mūziķi Renārs Kaupers, Jānis Holšteins-Upmanis (Goran Gora), Māra Upmane-Holšteine, Raimonds Gusarevs un Jānis Strapcāns, kā arī fonda "Viegli" draugi. Mūziķu sastāvs katrā koncertā var atšķirties.

Lai koncerta apmeklētāji izbaudītu īpaši sirsnīgo svētku atmosfēru, stundu pirms pasākuma ir iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs, piemēram, paviesoties Ziedoņa muzeja bibliotēkā, veldzēties ar ziemīgiem laikapstākļiem atbilstošiem dzērieniem, baudīt piparkūkas un ar Latvijas Pasta starpniecību nosūtīt mākslinieču Ievas Krūmiņas un Līga Kitchen zīmētās pastkartes saviem draugiem, vai arī iegādāties Ziemassvētku dāvanas.

Tā kā "Viegli" ziemas ieskaņu koncerti ir iecienīti arī ģimenēm ar bērniem, tad par radošiem pārsteigumiem pirms koncerta jau ceturto gadu rūpējas zinātkāres centrs "Zinoo".

Biļetes uz "Viegli" Ziemassvētku koncertiem pieejamas interneta vietnē "Ekase.lv". Biļešu cenas ir 25 eiro. Pieejamas arī īpašas ģimeņu un bērnu biļetes.

Koncertu laiki: svētdien, 10. decembrī plkst. 12.00, 16.00 un 20.00, pirmdien, 11. decembrī un otrdien, 12. decembrī plkst. 19.00.

Koncertus organizē fonds "Viegli" sadarbībā ar Imanta Ziedoņa muzeju. Visi ienākumi no biļešu tirdzniecības tiks ieguldīti Imanta Ziedoņa vērtību popularizēšanā – apbalvojuma "Laiks Ziedonim" organizēšanā, Ziedoņa muzeja attīstībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!