Foto: Publicitātes foto
Nākamā gada 3. un 4. augustā notiks jau astotais "Summer Sound" festivāls, kas divas dienas piedāvās aktuālākās Baltijas mūzikas zvaigznes, vairākus pasaules mēroga vārdus un pulcēs tūkstošiem mūzikas fanus Liepājas pludmalē.

Kā portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji, tikai līdz 9. decembrim festivāla mājaslapā, "Biļešu servisa" kasēs un internetā pirmās biļetes uz "Summer Sound" festivālu pieejamas par īpašu cenu. Divu dienu biļete bez telts vietas maksā 25 eiro, ar telts vietu - 32 eiro. Sākot ar 10.decembri tās kļūs dārgākas.

Festivālu "Summer Sound" katru gadu apmeklē vairāki tūkstoši apmeklētāju, lai Liepājas pludmalē divu dienu muzikālai atpūtai pašā jūras krastā. Festivāls pulcē vairāk nekā 50 mākslinieku, kā arī rūpējas par daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu programmu. Katru gadu Liepājas pludmale un tai pieguļošais parks pārtop festivāla pilsētā, kur pasaules līmeņa zvaigžņu koncerti mijas ar akustiskiem priekšnesumiem, rokkoncerts ar improvizācijas teātri, un karstākā vasaras ballīte ar iespēju baudīt nesteidzīgu mieru pie dabas.

Tāpat festivāls katru gadu sadarbojas ar vietējiem Liepājas uzņēmējiem, piedāvājot virkni atlaižu un priekšrocību festivāla apmeklētājiem. Gatavojoties nākamajam "Summer Sound", 2018. gada vasarā festivāla pilsētā Liepājā organizaroti sola vairākus pārsteigumus, lai jau laikus radītu svētku noskaņojumu.

"Summer Sound 2018" biļešu cenas:

Pirmās biļetes no 30.11. līdz 9.12.
2 dienu biļete – 25 eiro
2 dienu biļete ar telts vietu – 32 eiro

Biļešu cenas no 10.12.
2 dienu biļete – 29 eiro
2 dienu biļete ar telts vietu – 36 eiro
Telšu pilsētiņas biļete – 7 eiro
VIP bilete – 90 eiro
VIP biļete + autostāvvieta – 105 eiro

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!