Foto: Publicitātes foto

K. K. fon Stricka villā 22. novembrī notikusi dziedātājas Martas Grigales jaunā mini albuma "Pai pai" prezentācija. Koncerta laikā Marta Grigale kopā ar pianistu Jāni Miltiņu, ģitāristu Dmitriju Tarasovu un bundzinieku Kasparu Grigali izpildīja visas albumā iekļautās dziesmas dzīvajā versijā. Pasākumā uzstājās arī īpašie viesi – grupa Franco Franco.

"Pai Pai" ir dziedātājas debijas mini albums. Tajā iekļautas piecas dziesmas latviešu valodā: jau iepriekš izdotie singli "Bez 5 minūtēm" un "Pai pai", kā arī trīs jaunas, vēl nedzirdētas dziesmas. Visu dziesmu mūzikas un teksta autore ir Marta Grigale. Albums tapis, sadarbojoties ar producentu Reini Sējānu.

Mūziķis un mini albuma producents Reinis Sējāns prezentācijā teica sirsnīgu runu, apgalvojot, ka "ir bauda strādāt ar mūziku, kas ir patiesa un nāk no sirds", bet pati Marta atzina, ka, izdodot šo albumu, ir piepildījies viens no lielākajiem bērnības sapņiem.

Albums izdots gan CD, gan digitālā formātā, un ir pieejams visās lielākajās digitālās straumēšanas vietnēs, tai skaitā "Spotify" un "iTunes", kā arī drīzumā būs pieejams lielākajos mūzikas veikalos Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!