Foto: Publicitātes foto
Jau otro gadu Latvijas valsts simtgades jauniešu rīcības komiteja jeb "Svētku rota" turpina Latvijas 90. dzimšanas dienā aizsākto tradīciju 18. novembrī aicināt klubus un izklaides vietas atskaņot tikai pašmāju mūziku. Šogad aicinājumam piedalīties "Simtgades klubu naktī" atsaukušās 78 vietas Latvijā un arī ārpus tās robežām.

Kā portālu "Delfi" informē Latvijas valsts simtgades biroja pārstāvji, pasākums norisināsies tādos Rīgas naktsklubos kā "Nemiers", "Vinilbārs", "HHC", "Sapņi un Kokteiļi", "Shot Bar", folkklubs "Ala Pagrabs", "Greenwood", "Lokal House", "Cafe Leningrad", "Latvijas 1. Rokkafejnīca", "Hāgenskalna komūna", "Just" u.c.

Savukārt ārpus Rīgas 18. novembra ballītes notiks mūzikas klubā "Jelgavas krekli", "FonoKlubs" Cēsīs, Madonas novada tautas namā "Kalnagravas", "Kultūras namā Wiktorija" un "Fontaine Palace" Liepājā, klubā "B52" Talsos, Rēzeknes "Ausmeņa Kebabā" un "Balsam" bārā Londonā. Uzticams "Simtgades klubu nakts" dalībnieks ir bārs "Ezītis Miglā", kas svētkus svin visos piecos Rīgas bāros, kā arī filiālēs Ogrē un Daugavpilī.

Šogad "Simtgades klubu nakts" piederības zīmi varēs redzēt ne tikai pie klubu namdurvīm, bet arī pie dažādām kafejnīcām un restorāniem. Latviešu mūzikas kompozīcija komplektā katrai kafijai nāks kafejnīcā "Ocafe" Ogrē, kā arī vairākās "Caffeine" ķēdes kafejnīcās Rīgā. Savukārt svētku maltīti latviešu mūzikas pavadībā baudīt varēs tādās vietās kā "Austra", restorānā "Terra" un "Pagalms", kafejnīcā "Andalūzijas Suns", "3 Pavāru restorānā" , "TexMex" restorānos Rīgā un ārpus tās, picērijās "2 Tomāti" Ikšķilē un Ogrē.

Pilns "Simtgades klubu nakts" pasākumu vietu saraksts pieejams tiešsaistes kartē internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!