Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 10. novembrī, pulksten 19.00, ģitārists, komponists un daudzu hitu autors Harijs Zariņš ar savu 60 gadu jubilejas koncertprogrammu "Tu un es" viesosies Rīgas Kongresu namā, portālu "Delfi" informē mākslinieka pārstāvji.

Koncertā skanēs tās dziesmas, kurām Harijs lielākoties ir gan mūzikas, gan vārdu autors: "Tu un es", "Rozā lietus", "Pēdējā pietura", "Šonakt" u.c., taču būs arī dziesmu pirmatskaņojumi, kas radīti speciāli šai koncertturnejai.

"Mūsu iepriekšējā koncertturneja "Mīlas rokbalādes" pārliecināja par to, ka cilvēkiem patīk rokbalādes, ko izpilda dažādi dziedātāji. Savukārt šajā koncertā neskanēs tikai rokbalādes vien, bet arī šis tas "roķīgāks"; būs pārsteigumi un īpašie viesi," saka H. Zariņš.

Šoruden notiekošā koncertturneja ir Harija Zariņa 60 gadu jubilejas svinības, uz kurām viņš uzaicinājis savus mīļākos dziedātājus un draugus: dziedātājus Aiju Andrejevu, Dināru Rudāni, Antru Stafecku, Alex, Jāni Buķeli (Buku) un grupu "Colt", jo tiek svinēta arī Ata Ieviņa 30 gadu jubileja.

Dziedātājs un grupas "Colt" solists Atis Ieviņš pauž: "Rokmūzika vieno! Tā vienmēr bijis un būs. Tā vieno dažādas paaudzes, atšķirīgus viedokļus, valodas, tautas... Tā spēj apvienot mīlu un šķiršanās sāpes, dusmas un prieku vienā liriskā roka skaņdarbā, kas neatstāj vienaldzīgu. Harijs Zariņš ir roka meistars, kurš ar saviem roka hītiem un mīlas balādēm priecē klausītājus jau gadiem! Ģitārists, komponists autors un – vienkārši erudīts cilvēks. Aicinu visus, kas ir mīlējuši, visus, kas ir trakojuši un dejojuši, vienoties kopīgā ballītē koncertos visā Latvijā, atzīmējot šā leģendārā mūziķa, mana drauga Harija Zariņa, 60. dzīves jubileju! Pie reizes pacelsim kādu glāzi arī par manu trīsdesmito gadskārtu! Tiekamies!"

Biļetes uz koncertu vēl var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!