Taksometra šoferis nereti ir arī pilsētas gids, kurš gan aprunājas ar vietējiem iedzīvotājiem par dažādām pilsētas aktualitātēm, gan tās viesiem no tuvākām vai tālākām valstīm sniedz noderīgus padomus un idejas, kā vērtīgi pavadīt brīvo laiku Rīgā. Lai iedvesmotu taksometru šoferus un rosinātu viņus plašākam sarunu laukam ar klientiem, oktobra vidū "Baltic Taxi" taksometru vadītāji tika aicināti apmeklēt Izraēlas laikmetīgās mākslas izstādi "Sapņi un drāmas", kura līdz pat 5. novembrim ir apskatāma topošajā mākslas centrā "Zuzeum" Lāčplēša ielā 101.

"Uzņēmuma "Baltic Taxi" mērķis ir nodrošināt ne tikai augstākās klases transporta servisu saviem klientiem, bet arī izglītot savus darbiniekus, lai uzņēmums varētu saviem klientiem sniegt labāko pieredzi," norāda Jānis Naglis, "Baltic Taxi" konsultants. Turklāt, lai interesentiem nodrošinātu ērtu nokļūšanu izstādē, "Baltic Taxi" piedāvā 10 % atlaidi braucienam uz izstādi vai no tās. Braucējam, izsaucot taksometru, ir jānosauc īpašā izstādes parole "Sapņi un drāmas", un tad braucienam tiks piemērota atlaide.

Izstāde "Sapņi un drāmas" ir līdz šim vērienīgākā Izraēlas laikmetīgās mākslas reprezentācija Baltijā, kurā ir pārstāvēti 14 starptautiski atzīti izraēļu mākslinieki – Porat Solomon, Dor Guez, Nir Hod, Guy Zagursky, Noa Eshkol, Avner Ben-Gal, Sagit Mezamer, Erez Israeli, Keren Yeala Golan, Marik Lechner, Daniel Kiczales, Eitan Ben-Moshe, Sigalit Landau un Yehudit Sasportas. Izstāde ir tapusi kā speciālprojekts Rīgai, un tās iniciators un atbalstītājs ir Rīgā dzimušais uzņēmējs un mākslas patrons Leons Zilbers.

Izstādes "Sapņi un drāmas" producents ir kultūras un mākslas izdevniecība Arterritory.com.

Izstādes darba laiki:
P.: Slēgts
O.-C.: 12.00-18.00
P.-S.: 12.00-20.00
Sv.: 12.00-18.00

Ekskursijas gida vadībā
S.: 12.00; 15.00
Sv.: 12.00

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!