Foto: Publicitātes foto
Pirms abiem "Hurts" Baltijas koncertiem (9. novembrī Rīgā un 10. novembrī Viļņā) uzstāsies lietuviešu grupa "Deeper Upper", kuru izvēlējās "Hurts" menedžments kopā ar Baltijas valstu mūzikas profesionāļiem un "bobe.me", atlasot no vairāk nekā 30 iesūtītajiem pieteikumiem, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji Latvijā.

"Deeper Upper" ir puišu kvartets no Viļņas, kas radies 2010. gadā un pamazām iekaro savu vietu Baltijas indī un popmūzikas tirgū. Kā sevi raksturo paši grupas dalībnieki, viņi mēģinot apvienot "virtuozi sintezētas skaņas, spēcīgus bungu bītus, izsmalcinātus ģitāru efektus un izteiksmīgus dziesmu tekstus, lai stāstītu par modernā cilvēka būtību digitālajā ērā".

Līdz šim grupai iznākuši divi EP: "Structures" (2013) un "Ceremony" (2015), kā arī viens pilna apjoma albums "Mirrors" (2016). 2014. gadā viņi uzvarēja starptautiskā mūzikas konkursā "EuroMusic Contest", balvā saņemot trīs dienu ierakstu sesiju prestižajā "Black Rock" studijā Grieķijā.

Karjeras laikā apvienība aktīvi koncertējusi dzimtajā Lietuvā, Baltijā un arī citviet Eiropā. Ārpus savas valsts uzstājušies Latvijas pasākumos un klubos, kā arī "Positivus" un "Summer Sound" festivālos, "Tallinn Music Week" konferencē, kā arī "Great Escape" festivālā Lielbritānijā.

2015. gadā "Deeper Upper" devās līdz tam lielākajā Eiropas turnejā, kas apvienoja 12 koncertus Vācijā, Polijā, Austrijā un Nīderlandē.

Britu sintpopa duets "Hurts" Rīgā uzstāsies 9. novembrī "Arēnā Rīga". Biļetes uz koncertu iegādājamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!