Foto: Publicitātes foto
Pirmo reizi Kultūras pils "Ziemeļblāzma" vēsturē, Lielajā zālē šī gada 27. oktobrī pulksten 18.30 notiks Latvijas hiphopa mākslinieku koncerts, kurā uzstāsies Gacho un Edavārdi, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

Gacho (Gatis Irbe) ir viens no Latvijas elektroniskās mūzikas šī brīža skaļākajiem vārdiem, kura izpildītās mūzikas žanru caurstrāvo hiphopa, elektroniskās mūzikas un pankroka elementu sakausējums. 27. oktobrī Gacho ar savu komandu kāps uz "Ziemeļblāzmas" kultūras pils skatuves ar saviem populārākajiem skaņdarbiem, savukārt koncertu iesildīs muzikālā apvienība Edavārdi.

Edavārdi (Eduards Gorbunovs) ir latviešu repa pārstāvis, kurš šajā sfērā darbojas jau 10 gadus un sevi parādījis dažādos veidos - gan kā solo izpildītājs, gan kā vairāku atpazīstamu apvienību pārstāvis. Edavārdi ir uzstājies visā Latvijā un sadarbojies ar tādiem izpildītājiem kā Ozols, Arstarulsmirus (ex-Gustavo), ansis, Eliots, Skutelis, Kristīne Prauliņa un daudziem citiem. Savas karjeras laikā reperis ir izdevis sešus albumus, ieguvis Mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta Mikrofons" kategorijā "Labākais hip hop albums" un izveidojis vairākus video klipus.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā, kā arī Kultūras pils "Ziemeļblāzma" informācijas centra kasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!