Foto: Reuters/Scanpix
ASV mediji pirmdien vēstīja, ka rokmūziķis Toms Petijs pēc sirdsdarbības apstāšanās nogādāts slimnīcā, kur miris, bet policija pēc tam noliegusi, ka būtu apstiprinājusi mūziķa nāves faktu.

Telekanāls "CBS News" savā reportāžā ziņoja, ka Petijs 66 gadu vecumā miris, tomēr neminēja informācijas avotu, bet tviterī paziņoja, ka Losandželosas policija apstiprinājusi mūziķa nāvi.

Savukārt Losandželosas policija pirmdien paziņojusi, ka tai nav informācijas par Petija veselības stāvokli, un tās pārstāvis nav sniedzis "CBS News" informāciju, kas izmantota reportāžā par mūziķa nāvi.

Policijas pārstāvis Tonijs Ims paziņoja, ka Losandželosas policija nav reaģējusi uz nevienu incidentu, kas saistīts ar šo mūziķi.

"Tas nebija mūsu birojs, noteikti nē," uzsvēra Ims. "Ja tā nav policijas darīšana, mūsu publiskās informācijas birojs nekomentē par šāda veida lietām," viņš piebilda.

Izklaides ziņu vietnes "Variety" un TMZ tagad vēsta, ka Petijs atrodas slimnīcā un "cīnās par dzīvību".

"CBS News" vēlāk paziņoja, ka informāciju par Petija nāvi "oficiāli ieguva no Losandželosas Policijas departamenta".

Koronera birojs pirmdien paziņoja, ka nav saņemta ziņas par Petija nāvi. Ugunsdzēsības un glābšanas dienests pavēstīja, ka Malibu rajonā, kur mūziķis dzīvo, reaģējis uz izsaukumu par vīrieti, kuram apstājusies sirdsdarbība, tomēr nevarēja apstiprināt, ka vietējā slimnīcā nogādāts tieši Petijs.

Petija menedžeris tikmēr nav atbildējis uz zvaniem un e-pasta vēstulēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!