Foto: Publicitātes foto

Ar divu dienu svinībām 13. un 14. oktobrī, Cēsu "Fonoklubs" tradicionāli svinīgā gaisotnē svinēs savu devīto dzimšanas dienu, dāvinot gan bezmaksas koncertu ar grupu "Pienvedēja piedzīvojumi", gan pie skaņu pults liekot visus kluba rezidentdīdžejus, portālu "Delfi" informē kluba pārstāvji.

Sestdien, 14. oktobrī "Fonoklubs" apmeklētājiem dāvinās bezmaksas koncertu ar pašmāju roka trio "Pienvedēja piedzīvojumi", kā arī ballīti ar pieredzējušo dīdžeju, producentu un "Ritma institūta" dibinātāju DJ Ai-Va.

Svinības tiks sāktas jau piektdien, 13. oktobrī, tās atklājot teju visiem "Fonokluba" pastāvīgajiem dīdžejiem, par ballīti vakara gaitā rūpējoties astoņiem diskžokejiem pēc kārtas. Pie pults stāsies tādi rezidenti kā Mārtiņš Pavasaris, DidzisKO, Reinis Reķis, Dāvis Bush, djWNP, diskotēka "Šmārcis piedāvā…", Jānis Vīksna, kā arī "Fonokluba" programmas direktors Marts Sildniks jeb dīdžejs Radikālis.

"Kas attiecas uz "Fonokluba" dzimšanas dienu, tad mums ir divas tradīcijas – rezidentu vakars, kā arī svinīgā atmosfēra, kurā uzpucējamies paši un aicinām tā darīt arī apmeklētājus, līdz ar to šogad bez izņēmumiem gaidām ciemos ļaudis svinīgās drānās," pastāstīja Marts.

Kaut arī "Fonoklubs" savu darbību sāka senāk, deviņi gadi ir aizvadīti konkrētajās telpās Cēsīs, Rīgas ielā 47. Paralēli klubam, "Fono" rīko arī mūzikas festivālu "Fono Cēsis", kā arī uztur savu volejbola un florbola sporta klubu "SK Fono". Agrāk starp rīkotajiem pasākumiem ierindojās arī mūzikas un sporta festivāls "Fonofest", kas savu darbību pārtrauca 2012. gadā.

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!