Foto: Publicitātes foto

Liepājā, koncertestrādē "Pūt, vējiņi!" sestdien, 26. augustā, notiks trešais rokmūzikas festivāls "Līvifest 2017", portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Arī šogad pasākums notiks divās daļās, un atsaucoties uz apmeklētāju vēlmēm, pirmo daļu - ""Līvu" dziesmu svētkus" – būs iespēja apmeklēt kā atsevišķu koncertu. Uz šo pasākuma daļu biļetes būs iespējams iegādāties tikai pasākuma norises vietā no plkst. 13.00 (biļetes cena 5 eiro). ""Līvu" dziesmu svētki" sāksies plkst. 16.00, kad Liepājas koru priekšā kā solisti stāsies Ainars Virga, Mārcis Judzis, Elviss Grodums, Jānis Buķelis, Fēlikss Ķiģelis un īpašais viesis Liene Šomase.

Vakara lielkoncerts sāksies plkst. 19 ar Liepājas grupas "Melnā princese" uzstāšanos. Festivāla koncertā muzicēs arī "Dzelzs vilks", "Ryga", "Colt", "Wild Detroit Gang". Katra grupa izpildīs arī pa vienai "Līvu" dziesmai savā manierē un ar savu izjūtu. Noslēgumā uz skatuves līdz ar grupu "Līvi&Buks" nāks arī "Līvu" bijušie dalībieki – Igo un Tomass Kleins.

Festivāla pirmo daļu vadīs aktieris Viktors Ellers, otro – dziesminiece Maija Kalniņa.

Kā uzsver koncerta rīkotāji, "Līvifest 2017", iespējams, būs pēdējā reize piedzīvot leģendāro koncertdārzu tādu, kāds tas ir pašreiz, jo plānots, ka nākamgad sāksies tā rekonstrukcija.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!