Foto: Publicitātes foto

Grupas "Carnival Youth" koncertā Siguldas pilsdrupu estrādē, kas notiks 26. augustā, iesildītāju lomā uzstāsies pašmāju psihedēliskā roka grupa "The Bad Tones", portālu "Delfi" informē grupas menedžmenta pārstāvji.

Pirms nosaukuma maiņas ansamblis bija pazīstams kā "The Pink Elephant", iepriekš izdoti divi grupas albumi "Mellowing" un "Cassette Concert". Ar jauo nosaukumu ansamblis nesen klajā laida jaunu singlu "Hot Headed Woman".


Savukārt AS "Pasažieru vilciens" ir papildinājusi vilcienu kustības sarakstu ar īpašu Sigulda-Rīga reisu naktī pēc koncerta.

Vienā vilcienā koncerta apmeklētāji varēs doties no Siguldas dzelzceļa stacijas 27. augustā plkst. 00.30 un Rīgas Pasažieru dzelzceļa stacijā ierasties plkst. 01.36. Vilciens pa ceļam pieturēs stacijās Egļupe, Inčukalns, Vangaži, Garkalne, Jugla, Čiekurkalns un Zemitāni.

Koncerts 26. augustā Siguldas pilsdrupās ir līdz šim lielākais "Carnival Youth" brīvdabas solo koncerts. Līdzās iesildītājiem tajā uzstāsies arī īpaši viesi. Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

"Carnival Youth" jaunākais albums "Vienā vilcienā" iznāca šā gada pavasarī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!