"Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" aicina svētdien, 13. augustā, no plkst. 20.00 baudīt festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" noslēguma koncerta "Gala Galante" tiešraidi no Dzintaru koncertzāles.

"Gala Galante" ir tradicionālais festivāla galā koncerts – spoža Ineses Galantes sagādāto mūzikas svētku kulminācija. Kā allaž, klausītājus gaida emocionāls sprādziens no žanriskās un stilistiskās daudzveidības, latviešu un ārzemju mākslinieku, kā arī jauno talantu priekšnesumiem un daudziem pārsteigumiem.

"Gala Galante" koncertā klausītājiem ir iespēja uz vienas skatuves satikt izcilu zvaigžņu sastāvu – Inese Galante sev līdzās aicinās Krievijas mecosoprānu Oļesju Petrovu, latviešu vokālistus Sergeju Jēgeru un Intaru Busuli, Krievijas džeza pianistu Daniilu Krāmeru, Vācijas ņūdžeza kolektīvu "Club des Belugas" un citus māksliniekus.

Pie diriģenta pults stāsies festivāla mākslinieciskais vadītājs, viens no Eiropas virtuozākajiem diriģentiem no Vācijas – Ekharts Viciks.

Festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" noslēguma koncerts tiešraidē skatāms arī LMT Mājas viedtelevīzijā, lietotnē "LMT Straume" un internetā. Tiešraides skatītāji un opermūzikas cienītāji aicināti iesaistīties "Twitter" sarunā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!