Foto: AP/Scanpix

Grupas "The Rolling Stones" ģitārists Ronijs Vuds sestdien pastāstīja, ka viņam veikta ārkārtas operācija pēc tam, kad plaušās atklāts vēzis, vēsta ziņu aģentūra "AFP".

"Es cīnījos ar plaušu vēzi," žurnālistiem teicis 70 gadus vecais mūziķis, piebilstot, ka bija nedēļa, kad viss karājās mata galā, kad pastāvēja iespēja atvadīties no dzīves

Vuds pavadīja nedēļas, gaidot rezultātus, lai zinātu, vai vēzis ir progresējis. Mūziķis, baidoties kļūt plikgalvains, bija apņēmies, ka neveiks ķīmijterapiju. "Šie mati nekur nepazudīs," viņš sacīja.

Pēc tam, kad ģitārists uzzināja, ka vēzis nav progresējis, viņam veica ārkārtas operāciju, lai izņemtu daļu plaušas. "Šobrīd man viss ir kārtībā, bet katrus trīs mēnešus došos uz pārbaudēm. Viņi to laikus atklāja," stāsta Vuds, piebilstot: "Man ļoti paveicās, bet man vienmēr ir bijis ļoti spēcīgs sargeņģelis, kas mani pieskata. Patiesībā man šeit nevajadzēja būt."

Vuds atmeta smēķēšanu neilgi pēc savu dvīņu meitu piedzimšanas pagājušā gada maijā. Mūziķis vairs nelieto arīdzan alkoholu un narkotikas, taču gadiem ilgi viņš dzīvoja citādāk.

"Man bija šī doma, pēc tam, kad atmetu smēķēšanu: "Kā esmu izdzīvojis šos piecdesmit gadus, nemitīgi smēķējot un piekopjot pārējos kaitīgos ieradumus, izvairoties, ka kaut kas notiek?" Vuds pastāstīja žurnālistiem.

Mūziķis norāda, ka nebija pārsteigts saņemt šādu diagnozi.

Vuds grupai "The Rolling Stones" pievienojās 1975. gadā. Viņš ir jaunākais britu leģendārās rokgrupas dalībnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!